Aanmelden    Registreren
  • Auteur
    Bericht

Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor Maximilian » 19 Nov 2012 18:13

Chanriela Thai Massage
Parklaan 63
2011 KS Haarlem
Tel: 023-5423481 / 06-11058825

Openingstijden: maandag t/m zaterdag 11.00 - 22.00 uur.
Prijs: vanaf €50 per uur.

Chanriela.PNG

Edit Jira 12.9.16: 06-nr toegevoegd met dank aan Tapsy123.

0283
Maximilian
 

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor guilty » 04 Mei 2014 01:39

Op dit adres is in een woonhuis de Thaise salon gevestigd van de tweelingzusjes Sarah en Nana. Regelmatig worden zij geassisteerd door extra parttime masseuses zoals bijvoorbeeld Wie-Wie.
In het verleden zijn de reacties op deze salon nogal wisselend geweest: sommigen storen zich aan de 'slordige' inrichting, anderen aan de dames die niet de jongsten meer zijn.
Ik heb hier meestal een fijne massage genoten, de zusjes kunnen zonder meer uitstekend masseren en de prijzen zijn billijk.
Daarnaast wordt na afloop van het (volle) massage-uurtje nog even als extraatje alle olie van je rug afgewassen en vaak wordt er gezamenlijk - 's avonds- nog een wijntje gedronken.
Verder is mij opgevallen dat er voor gehandicapten en gepensioneerden nog wel eens een speciale (lage) prijs wordt gevraagd.
kid teung mak mak
Gebruikers-avatar
guilty
 
Berichten: 119
Geregistreerd: 18 Jan 2013 22:46

Tintelende Thaise

Berichtdoor Gni » 15 Jul 2014 15:05

Bent u bekend met de Wai die sfeervolle en serene Thaise begroeting, dat u de handen van uw Thaise relatie tegen elkaar aan ziet, beide handen gaan in de richting van het hoofd, ter hoogte van de borst of net onder de kin en men maakt een sierlijke lichte buiging met de handen tegen elkaar aan en de vingers gespreid.
De oudere zus van het stel –Sarah- had hier een erg gastvrije variatie op gemaakt toen ik binnenstapte in hun boudoir.
Hallo schat, en hallo lieverd roepende, rende ze op mij toe, nam een sprongetje en vlijde haar lichaam om het mijne, terwijl ze mij een hartelijke tongzoen gaf die leek op een diepgaand huigonderzoek.
Wat kan ik u verder melden.?
De dames zijn erg gepassioneerd, gaan echt als het ware tot het gaatje, rekken en trekken uw spieren, en hierbij geven zij veelvuldige mondelinge toelichting, dit om hun gespecialiseerde technieken te verduidelijken.
Behalve hun ongeëvenaarde inzet, is er hun overvriendelijke klantbenadering, en charmante prijsstelling die menige klant tevreden de deur uit laat gaan.
按摩 àn mó - 折枝 zhé zhī - 揉 róu - 足疗 zú liáo - 泰式 tài shì - 摩挲 mā sa - 敲背 qiāo bèi

Twitter @GniBeijing
Gebruikers-avatar
Gni
 
Berichten: 1333
Geregistreerd: 13 Mei 2014 01:25
Woonplaats: Beijing-China

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor Sal a Mander » 01 Sep 2014 21:20

Toen ik onlangs bij Sarah was viel het mij weer op hoe goed zij kan masseren. Het is duidelijk dat ze grondig is opgeleid en ik ga proberen in het vervolg de duur van onze knusse activiteiten te beperken (sprak hij....)
Sal a Mander
 
Berichten: 289
Geregistreerd: 27 Dec 2011 16:55
Woonplaats: amsterdam

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor Klapsigaar » 01 Sep 2014 23:02

Sal a Mander schreef:Toen ik onlangs bij Sarah was viel het mij weer op hoe goed zij kan masseren. Het is duidelijk dat ze grondig is opgeleid en ik ga proberen in het vervolg de duur van onze knusse activiteiten te beperken (sprak hij....)


Idealist...
Op een deur in het ziekenhuis: De psychiater mag niet gestoord worden.
Gebruikers-avatar
Klapsigaar
 
Berichten: 1547
Geregistreerd: 16 Jul 2014 08:41

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor nordine65 » 23 Okt 2014 20:44

Aangetrokken door de goede recensies, heb ik mij gisteren gemeld op dit adres. Werd ontvangen door Wai Wai, een iets oudere vrouw. Zij geeft alleen goede massage. Alle pijnpunten bewerkt ze goed. Na het omdraaien een kop thee gekregen en kwam Sahra gedag zeggen. Leuke vrouw, mooi lang haar en een guitig gezicht. Vroeg of alles naar wens was. Daarna is Wai Wai doorgegaan met de gehele voorkant. Een uur is ook een uur.
Nordine65
nordine65
 

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor Respect » 26 Aug 2015 15:34

In het verleden ben ik ook bij Sara en Nana geweest, er waren ook meerdere dames aanwezig zag ik (niet altijd) maar heb daar geen ervaring mee.
Ik heb het altijd naar mijn zin gehad en zekers met Sara (de oudste) en de massages waren goed en lekker.

Mvg.

Respect
Respect
 

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor Reynaerde de Vos » 19 Feb 2016 16:01

Het aloude gezegde, -zeg maar neen, dan krijg je er twee- ging weer op tijdens mijn bezoek aan deze gastvrije salon.
Zoals vanouds werd ik weer allerhartelijks welkom geheten, door de twee gezusters, vriendelijkheden gingen de ontvangstkamer rond.
De oudere van de twee, meende dat ik gezien mijn overduidelijke klachten beter een vierhanden massage zou kunnen nemen.
En ze stelde voor om dat met haar zuster te gaan uitvoeren.
In de kamer aangekomen vroeg de oudere naar mijn specifieke klachten, ze bekeek mij eens, en gokte dat het misschien stramheid zou kunnen zijn wat mij naar Haarlem bracht.
Mevrouw heeft duidelijk kijk op de problemen waarmee de klant naar binnen komt.
Een kort overleg in het Thai met haar zuster, en de dames wisten wat hun te doen stond.
Voor vrouwen die niet meer zeer jeugdig zijn, was er toch een ongekende souplesse, en snelheid van manoeuvreren die mij even van mijn stuk brachten.
Soepel op elkaar ingespeeld, kreeg ik duidelijk wat ik verdiende, een ongekende krachtige behandeling, die zich uitte in het opzoeken van de knelpunten van aandacht.
Daar waar de zusters beide meenden dat het nog niet genoeg was, daar kregen die plekken er gewoon nog eens goed van langs.
Met een dermate grote kracht werd ik behandeld, soms zo intensief dat ik mij niet kon onthouden van het slaken van een kreet of een schreeuw.
Zonder enig mededogen, maar met passie en volledige inzet voltooiden de zusters hun missie om mij weer van mijn stramheid af te helpen.
Soms is het heerlijk om je zo over te geven en je volledig af te laten beulen.
Na afloop nog even een douche, waar de dames nog even vroegen of alles wel naar tevredenheid was, en dat was het.
曷 waarom, wanneer, wat, waar, wie
Gebruikers-avatar
Reynaerde de Vos
 
Berichten: 486
Geregistreerd: 14 Feb 2016 16:00
Woonplaats: Kippenren

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor RLD_COP » 21 Mrt 2016 18:41

Vandaag in Haarlem geweest. In eerste instantie gemasseerd door een wat oudere dame met lang donkerblond haar. Na twintig minuten ging zij plots weg en nam een dame met zwart haar het over en masseerde ook twintig minuten. Daarna twintig minuten met zijn vieren. :D of het zo door de dames was afgesproken weet ik niet, voor mij in ieder geval verrassend. De massagekwaliteiten vond ik niet helemaal overeenkomen met de goede berichten hierboven. De inzet en enthousiasme zijn echter prima. De prijs was ook prima, dus voor een gezellig uurtje is het helemaal goed.
RLD_COP
 
Berichten: 24
Geregistreerd: 24 Dec 2015 09:49

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor Drees » 10 Jul 2016 13:59

Laatste keer een massage gehad van WeiWei.
Het was al laat op de avond en zij was nogal verkouden.
De vorige keer dat ik bij haar was was het lekkerder.
Nu was de massage waarschijnlijk door haar verkoudheid matter.
Neemt niet weg dat een aantal plekjes evengoed behandeld werden.
Kwaliteit heeft ze wel.
De entourage is een beetje of wel 2 beetjes smoezelig.
Drees
 
Berichten: 25
Geregistreerd: 27 Apr 2014 22:25

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor Michael76 » 29 Okt 2016 15:51

Het is hier altijd weer een genot om bij beide zusters terug te komen. Misschien niet de netste salon, maar de ontvangst is altijd even hartelijk en kopje thee staat altijd klaar.
Michael76
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 25 Jul 2016 20:51

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor Herris » 20 Jul 2017 14:31

Begin deze week was ik in Haarlem, een goede gelegenheid om hier eens een massage te nemen. Chanriela is de eerste salon vanaf binnenkomst vanuit Amsterdam en makkelijk parkeren voor de deur, dus dat kwam mooi uit.

Er werden hier boven wat opmerkingen over de inrichting gemaakt: slordig en smoezelig. Nou dat is een understatement, het hele pand heeft denk ik wel wat decennia achterstallig onderhoud. Lekker rommelig ook, maar volgens mij allemaal wel schoon en dat is het belangrijkste.

Ik werd in een lege salon buitengewoon vriendelijk ontvangen door een oudere dame die later Sara bleek te heten. Uurtje? Ja doe maar. Plaatsnemend op het matras in de achterste kamer met watertje erbij, kreeg ik van haar zus Nana een aardige rug/benen massage. Geen communicatie met deze dame gehad echter, geen lach en geen gesprek. Jammer want dat schept toch altijd wel wat sfeer. In het midden van het uur liep ze plotseling weg en kwam ineens haar zus Sara binnen om de tweede helft te vullen. Apart, maar deze dame bleek vriendelijker, goedlachs en wel in voor een (Engels) praatje. Massage ook wat beter, iets steviger met de nodige strekoefeningen van de benen. Beide vijftigers (of zestigers?) lijken trouwens erg op elkaar merkte ik.

Naderhand heb ik de olie nog af kunnen spoelen in een schone doucheruimte, prima dus. Er werd me nog verteld dat er vanaf nu van woensdag t/m vrijdag voortaan altijd vijf masseuses aanwezig zullen zijn.

Alles bij elkaar een beetje een apart bezoek maar ik was niet ontevreden, een herhaalbezoek wel waard.
Massaasj?
Gebruikers-avatar
Herris
 
Berichten: 971
Geregistreerd: 29 Jul 2012 16:00
Woonplaats: Amsterdam

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor Herris » 18 Sep 2017 17:34

Ik heb mijn eerste bezoekje aan Chanriela (zie boven) inmiddels een keer overgedaan en dit keer met nog wat meer voldoening. Een zeer vriendelijke wat oudere dame genaamd Wei wei bezorgde mij een behoorlijk stevige massage in een verder ontspannend uurtje. Ik denk dat ik hier nog wel eens zal binnenlopen.
Massaasj?
Gebruikers-avatar
Herris
 
Berichten: 971
Geregistreerd: 29 Jul 2012 16:00
Woonplaats: Amsterdam

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor Mart1980 » 26 Mrt 2018 14:41

Een goede maand geleden deze salon met een bezoek vereerd. Ik had al veel over deze massage gelegenheid gehoord en wilde dat zelf een keer beoordelen.
Bij aankomst bleek de salon nog gesloten, de openingstijden worden hier niet zo nauw genomen, iets om in het hoofd te houden voor de spontane bezoekers die wel parkeergeld hebben betaald.
Na gebeld te hebben zou er met een half uur een masseuse zijn. Na een rondje door de oude binnenstad van Haarlem gewandeld te hebben werd ik ontvangen door Wei Wei.

De salon zelf is flink vervallen, oud en smoezelig. Wat een armoedige zooi, ik twijfelde of ik wel zin had om hier één of andere schimmel op te lopen. Nana zelf (net als haar collega Wei Wei, die inmiddels ook gearriveerd was) niet mijn ding, wel passend bij deze vervallen salon.
Ik had een half uur gewacht, wilde de positieve verhalen beleven en mijn mening kunnen vormen, dus door Nana gemasseerd. Ik kan mij in deze salon niet echt ontspannen, het gevoel van viesheid bekroop mij en Nana haar massage was matig, bracht zeker geen positieve twist in dit verhaal.
De prijs van 50 euro per staat zeker niet in verhouding met hetgeen geleverd, alles bij elkaar zeer matig. Ik had naar mijn eerst ingegeven gevoel moeten luisteren, dat is niks en gaat ook niks worden, althans voor Mart dan die meer hygiëne gewent is.
Ik was van plan na deze ervaring vastberaden direct een andere salon te zoeken, niet om een massage te nemen in de eerste plaats, wel om direct onder een douche te kunnen springen, dat laatste heb ik bij Chanriela niet aangedurfd.
Ranzige salon, Mart keert niet terug, dat mag duidelijk zijn!
the time is so little
the time belongs to us
so why is everybody in such a fuckin´rush?
Gebruikers-avatar
Mart1980
 
Berichten: 647
Geregistreerd: 22 Sep 2016 14:07

Re: Parklaan 63, Chanriela Massage

Berichtdoor Die ook? » 26 Mrt 2018 18:54

Ieder zijn meug denk ik dan maar. Ik kom hier soms. En dan zonder afspraak. Dan is er nooit iemand direct beschikbaar want druk, maar word ik naar een kamer begeleidt en krijg je wat te drinken aangeboden en wacht je een poos. Ondertussen gaat de deurbel alweer een paar keer en wordt er soms geen eens open gedaan omdat ze niet nog eens de massage willen onderbreken.

Ook maak je wel eens mee dat klanten rechtsomkeert maken als ze te horen krijgen dat er geen jongere vrouwen aanwezig zijn. Ik was er een keer en toen vertelde Nana aan de klant dat ze bijna 60 jaar was, en de andere masseuse 56. Dat zal ondertussen een jaar geleden zijn.

En inderdaad, er is achterstallig onderhoud zichtbaar in het pand. Toch, dat er zomaar spontaan en kosteloos een masseuse mee komt doen halverwege de massage, of even overneemt, de vriendelijke prijzen, de gesprekjes die je krijgt als ze je herkennen, de douche die wel redelijk schoon lijkt, het is allemaal met wat eenvoud.

Maar juist in die eenvoud, het ongecompliceerde, en spontane wat misschien een ander chaotisch zal vinden zit voor mij juist zijn charme. Het is immers nooit allemaal van hetzelfde. Ten minste niet met de frequentie waarin ik deze salon bezoek.

En ik heb best wel hier en daar bij salonbezoeken best wel eens wat allergische reacties op mijn huid opgelopen, maar nog niet hier. Tot nu toe maakten ze me vooraf schoon met een doek met wat desinfecteer of alcohol achtig water.

Ik snap Mart (fijn dat u weer schrijft meneer) zijn recentie wel. Zeker als je luxer gewend bent. Het blijft een smoezelige entourage maar het is niet zo dat er helemaal niets aan hygiëne wordt gedaan.
Ik hou van heel het leven. Het leven om een vrouw. Het leven om een vrouw. Om ieder wat te geven, Ben ik ze allen trouw.. Ben ik ze allen trouw..Ben ik ze allen trouw..
Ben ik ze allen trouw..
Die ook?
 
Berichten: 11
Geregistreerd: 05 Jan 2018 19:42

Volgende

Terug naar Haarlem

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast